Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii de a selecta multiple functii de gatire, seturile combinate Pyramis formate din cuptor electric cu volum de 68 de litri si plita electrica vitroceramica cu 4 zone de gatiti asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice nominalizeaza cuptoarele Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru gatirea alimentelor in bucatarie.
CARACTERISTICI GENERALE
![]() |
Clasa A. Majoritatea cuptoarelor Pyramis au un consum redus, beneficiind de clasa A de eficienta energetica. |
![]() |
Electric. Cuptoarele electrice multifunctionale asigura un gatit perfect cu un consum redus de energie electrica si sunt foarte usor de utilizat. |
![]() |
Sticla interioara.Usile cu strat triplu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Stratul interior al usii este in totalitate din sticla si poate fi demontat si curatat cu usurinta. |
![]() |
Ventilator tangential de racire.Cuptorul este prevazut cu un sistem care raceste partile exterioare ale acestuia, asigurand o utilizare in deplina siguranta. |
FUNCTIILE CUPTORULUI
![]() |
Sistem de iluminare a cavitatii. Prin setarea butonului pe aceasta pozitie aveti posibilitatea de a ilumina cavitatea cuptorului. Aceasta functie poate fi utilizata spre exemplu atunci cand doriti sa curatati cuptorul si aveti nevoie de lumina in timpul acestui proces. |
![]() |
Incalzire inferioara asistata de ventilator. Aceasta metoda de gatit foloseste elementul inferior in combinatie cu ventilatorul, care ajuta la circulatia caldurii. Aceasta functie este potrivita pentru sterilizarea si conservarea borcanelor, dar si pentru incalzirea alimentelor si prepararea pizzei. |
![]() |
Gatit traditional. Sunt pornite elementele de incalzire superioare si inferioare. Alimentele sunt incalzite simultan de sus si de jos. De exemplu, recomandat pentru prajituri, produse de patiserie sau prajituri si caserole in forme. Prepararea unei singure tavi. |
![]() |
Gatit traditional asistat de ventilator. Sunt pornite elementele de incalzire superioare si inferioare plus ventilatorul. Aerul fierbinte este distribuit uniform si rapid in interiorul cuptorului de catre ventilator. |
![]() |
Grill mediu. Aceasta metoda de gatit foloseste numai partea interioara a elementului de incalzire, care directioneaza caldura in jos asupra alimentelor. Aceasta functie este potrivita pentru a grata portii mici de slanina, paine prajita, carne etc. |
![]() |
Maxi Grill. Aceasta metoda de gatit foloseste intreg elementul de incalzire, element care directioneaza caldura in jos asupra alimentelor. Aceasta functie este potrivita pentru gratarul portiunilor medii sau mari de carnati, slanina, fripturi, peste etc. |
![]() |
Grill asistat de ventilator. Daca ati selectat acest program atunci ati ales sa utilizati functia grill combinata cu ventilatorul. Acest program permite pregatirea alimentelor cu ajutorul grill-ului. Amplasati portii mici sau medii sub grill. Reglati temperatura dorita si intoarceti alimentele la jumatatea duratei de gatire. |
![]() |
Ventilator asistat. Aceasta metoda de gatit foloseste elementul principal de incalzire in timp ce caldura este distribuita de ventilator. Acest lucru duce la un proces de gatit mai rapid si mai economic. Cuptorul ventilator permite mancarea sa fie gatita simultan pe diferite rafturi, impiedicand transmiterea mirosurilor si gusturilor de la un vas la altul. |
![]() |
Decongelare. Ventilatorul functioneaza fara caldura pentru a reduce timpul de decongelare a alimentelor congelate. Timpul necesar pentru dezghetarea alimentelor va depinde de temperatura camerei, de cantitatea si tipul de alimente. |
![]() |
ECO. Caldura este distribuita uniform de sus si jos printr-un program presetat in vederea reducerii consumului de energie electrica. Temperatura in timpul procesului de incalzire a cuptorului creste lent, astfel incat caldura sa patrunda suficient in aliment, reducand consumul de caldura in exces. |
DATE TEHNICE CUPTOR
- Putere nominala: 2300W
- Greutate neta: 34kg
- Tensiune de alimentare: 220-240V/380-415 V 3N – AC 50/60Hz
- Putere rezistenta superioara:1200W
- Putere rezistenta inferioara: 1000W
Stiati ca? | Puteti curata usor cuptorul cu ajutorul aburului. Urmati pasii descrisi mai jos si va veti putea bucura de rezultate surprinzatoare!
|
Scurta descriere a plitei
Comenzile plitei se regasesc pe panoul frontal al cuptorului. Cu ajutorul butoanelor aferente puteti activa / dezactiva zona de gatit dorita sau seta nivelul de putere in functie de intensitatea necesara gatirii alimentelor dupa cum urmeaza:
- Treapta 0 – Oprit
- Treapta 1 – Topire unt sau alimente similare
- Treapta 2 – Pentru pastrarea calda a alimentelor sau pentru incalzirea unor cantitati mici de lichide
- Treapta 3 – Pentru incalzire cantitati mai mare de alimente sau preparare sosuri
- Treapta 4 – Pentru alimente ce necesita fierbere lenta, supe, paste, risotto, prepararea alimentelor la abur
- Treapta 5 – Preparare cartofi prajiti, fierbere rapida lichide
- Treapta 6 – Prajire rapida diverse alimente, fripturi, etc
Plita este prevazuta cu 4 zone de gatit cu urmatoarele caracteristici:
- 2 zone 150mm – 1200W
- 2 zone 185mm – 1800W
- Dimensiune totala – 580x510mm
- Numar zone de gatit – 4
- Nivele de putere – 6
- Putere nominala – 6 Kw
- Indicator de caldura reziduala pentru fiecare zona de gatit in parte.